Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم جشن تولد هنرمندان پیشکسوت متولد شهریور، مهر و آبان سه شنبه ۲۱ آبان ماه در هتل لاله تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، در این مراسم که با حضور گسترده هنرمندان در هتل لاله تهران برپاشد، لادن حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  مهمان ویژه این مراسم بود و برای اولین بار در جمع هنرمندان پیشکسوت عضو این موسسه حاضر شده بود و مورد استقبال هنرمندان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  همچنین سید محمد طباطبایی دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان و نویسندگان و‌شاعران کشور و  احسان ترابی به عنوان  نماینده ویژه دکتر محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و ریس سازمان برنامه و‌ بودجه کشور از دیگر مهمانان این مراسم بودند.


در ابتدای این مراسم «سید عباس عظیمی» مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت با تبریک فرارسیدن هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم و همچنین تبریک زادروز هنرمندان پیشکسوت، برپایی با تاخیر این مراسم تجلیل را به دلیل تقارن با ایام عزاداری ماه های محرم و صفر دانست و از این حضور گسترده هنرمندان پیشکسوت ابراز خوشحالی کرد.

وی همچنین درخصوص نحوه برپایی نخستین نمایشگاه آثار تجسمی هنرمندان پیشکسوت که به همت این موسسه و در فرهنگسرای نیاوران تا تاریخ 24 آبان ماه در حال برگزاری است گزارشی ارائه کرد.

مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت با اشاره به طرح ایجاد بازار بین المللی فروش آثار هنری اظهار امیدواری کرد که دولتمردان برای شکل‌گیری این بازار که پیامدهای بزرگ فرهنگی، اقتصادی، گردشگری و حتی تبلیغاتی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی دارد اقدام کنند. بازاری که در آن مردم می توانند به جای سرمایه گزاری در بازار ارز و سکه برروی آثار هنری سرمایه گذاری کرده و در این شرایط خاص اقتصادی کشور هم می‌توان روی درآمدهای ارزی و ریالی آن در کنار درآمدهای نفتی و مالیاتی حساب کرد.


در ادامه مراسم تجلیل از هنرمندان متولد ماه های شهریور، مهر و آبان برگزار شد.
داود جعفری امید (نوازنده و از مسن ترین اعضای موسسه)، سیدرضا میرهاشمی ( صدابردار قدیمی سینما)، عباس شیرخدا،محمدعلی اسماعیلی متین (موسیقیدان قدیمی)، علی اصغر ریسه (طراح صحنه)، عباس مشهدی زاده (معمار و مجسمه ساز)، مهدی میرزاعلی(تعزیه خوان)، محمدناصری پور(نقاش)، پروانه معصومی (بازیگر)، علی قلم سیاه(عکاس)، علی اصغر زهیری (طراح صحنه)،  علی اصغر اسکندری(طراح نور سینما)، محمد احمدی (نویسنده و کارگردان تئاتر)، آرمان استپانیان (هنرمند قدیمی تجسمی)، مرشد محمد احدی(هنرمند هنرهای نمایشی)، عبداله اسکندری (طراح گریم)، عبدالوهاب شهیدی که فرزندش به جای او حضور داشت، عباس خوشدل(آهنگساز)، هرمز برازنده کار، بهمن رضایی (کاریکاتوریست)، رحمت افشار (نوازنده )، الله وردی هراز (طراح شیشه)، حسین ترابی(فیلم‌نامه نویس)، بهرام منبتی، بیژن محتشم(چهره پرداز)، لطفعلی فیروزی فر(معمار سنتی)، جمشید شاه محمدی (بازیگر)، رحیم عزت بقایی (دوبلور و بازیگر و فعال قدیمی موسیقی)، نصرالله مدقال چی( دوبلور)، حبیب الله اللهیاری (مدیر تولید سینما)، محمد صیاد (عکاسی)، محمد گلریز (خواننده)، یداله وفاداری ( کارگردان تئاتر)، محمود فرهمند(متخصص ساخت ساز)، محمد حبیبی (خوشنویس)، میترا اعتضادی(مرمتگر)، فضل الله توکل (موسیقیدان)، سعید امیرسلیمانی (بازیگر)، مهدی آذرسینا(نوازنده)، نوروز رسولی(هنرهای سنتی)، منوچهر غیوری (نوازنده نی)، اکبر هدایت(خاتم کار)، سید محمود صنعتی (نقاش موزاییک)، منصور خلج (نویسنده و کارگردان تئاتر)، طاهر شیخ الحکمایی(مجسمه ساز) از هنرمندان حاضر در این مراسم خودمانی بودند که به بهانه تولدشان این جشن برپا شده بود.‌
آخرین هنرمندی که در این مراسم حضور پیدا کرد «ایران درودی» بود. وی در حالی که شرایط جسمی مساعدی نداشت آمد و به انتقاد از طرح ادغام موسسه هنرمندان پیشکسوت با بنیاد رودکی پرداخت و از همه هنرمندان پیشکسوت درخواست کرد به احترام سالها فعالیت هنری در مقابل این طرح سکوت نکنند.این هنرمند پیشکسوت عرصه نقاشی گفت: به آقای عظیمی هم گفته‌ام که هر کاری لازم است بگوید تا انجام دهیم و حتی شده بروم جلوی وزارت ارشاد رختخوابم را پهن کنم برای جلوگیری از این همراهی و حمایت می‌کنم.


این هنرمند افزود: این موسسه حداقل احترام ما را دارد و ما باید هم صدا شویم و از همه استدعا می‌کنم که هم صدای من شوید. من هیچ وقت نتوانستم به دلیل شرایط جسمانی ام در این مراسم و سفرها بحضور داشته باشم و هم اکنون هم از رختخواب و زیر سُرم آمدم ولی با صدای بلند، داد خواهم زد که نخواهم گذاشت این کار انجام شود.


این  هنرمند پیشکسوت و مطرح ایرانی در ادامه گفت: من یک خراسانی ام و تمام خصوصیات یک خراسانی را دارم. مدعی نیستم حکمت و خلاقیت فردوسی را دارم اما شجاعت یک خراسانی را دارم و یک بار دیگر تاکید می کنم که با طرح ادغام موسسه هنرمندان پیشکسوت با بنیاد رودکی مخالفم و از وقوع آن جلوگیری خواهم کرد.


این هنرمند نقاش همچنین خطاب به دیگر همکاران هنرمندش گفت:یک استدعای دیگری هم دارم. اگر مرا دوست دارید دعا کنید خدا به من عمر دهد تا این موزه‌ای را که می‌خواهم، بتوانم راه بیندازم و ۱۹۵ تابلویی را که نفروخته‌ام بر روی‌ دیوارهای موزه بگذارم و خودم آن را افتتاح کنم.
 

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد هفته وحدت مسجد هفته وحدت خبرگزاری شبستان هفته وحدت استان بوشهر وحدت کانون های فرهنگی هنری مساجد مراسم جشن تولد هنرمندان پیشکسوت هتل لاله برگزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خیابانی که قرار بود شانزلیزه ایران شود

خیابان لاله‌زار قدمتی به درازای تاریخ پایتخت دارد. زمانی تنها یک باغ خارج از حصار شاه طهماسبی بود و به مرور به یکی از شلوغ‌ترین و پررفت‌وآمدترین خیابان‌های تهران تبدیل شد.

روزگاری لاله‌زار مدرن‌ترین خیابان تهران نام داشت و بسیاری از اولین تجربه‌های مدرنیته را در حافظه خود ثبت کرده است. زمانی نیز به‌عنوان خیابان فرهنگی تهران قدیم از آن یاد می‌کردند.

شواهد امر می‌گوید که لاله زار باید پیش از سال ۱۱۹۰ خورشیدی به وجود آمده باشد. در عصر قاجاریه، این باغ مکان تفریح و تفرج پادشاهان به حساب می‌آمد و در سال ۱۱۵۴ خورشیدی و دوران فتحعلی‌شاه قاجار نیز، باغ لاله زار را محل سکونت رییس هیئت اعزامی ناپلئون بناپارت در نظر گرفتند. با توسعه شهر تهران، این باغ و اراضی اطراف آن نیز جزئی از محدوده پایتخت شد و روند رو به رشد خود را با سرعت پشت سر گذاشت.

سال ۱۲۵۲ خورشیدی و در عهد ناصری، ناصرالدین شاه در سفری به فرنگ، از تماشای خیابان شانزلیزه پاریس به وجد می‌آید. در بازگشت او، باغ لاله زار ۹۰ هزار تومان فروخته می‌شود و مسیری از میان این باغ می‌کشند تا خیابانی به سبک خیابان‌های اروپایی و شبیه شانزلیزه پاریس، در طهران آن روز‌ها ساخته شود.

اولین سیم تلگراف را از باغ لاله زار کشیدند، اولین چراغ گاز تهران قدیم را در شب‌های لاله زار روشن کردند، اولین سالن سینما و اولین مغازه گل فروشی هم در همین خیابان افتتاح شد.

یک خط واگن اسبی، برای گشت‌زنی در خیابان لاله زار تدارک می‌بینند. «محله دولت» نیز در غرب باغ لاله زار، به‌عنوان جدیدترین محله مسکونی تهران، یکی از زیباترین و مصفاترین کوچه باغ‌ها و از مرغوب‌ترین اراضی شهر معرفی شد.

در دوران مشروطه، لاله‌زار اوج رونق و شکوفایی خود را پشت سر گذاشت و تا پایان عصر قاجاریه نیز، یکی از مهم‌ترین نقاط گردشگری پایتخت بود. در پایان عصر قاجار و اوایل دوره پهلوی نیز، خیابان لاله زار یا «شانزه‌لیزه تهران» نماد نوگرایی و هنر ایران را بر پیشانی داشت. خیابانی که ترکیبی از هنر و تجارت را در دل خود جای داده و تئاترها، سینماها، رستوران‌ها و ویترین مغازه‌های مختلف آن، رفت و آمد بسیاری را در این خیابان رقم می‌زد.

امروزه از آن لاله زار طهران قدیم تنها «خانه امین‌السلطان» یا «خانه و باغ اتحادیه» باقی مانده که خوشبختانه از دام تخریب رها شده و به دست مرمت و بازسازی رسیده است. خیابان لاله‌زار قدیمی که امروزه به آن قسمت جنوبی لاله‌زار می‌گویند، حد فاصل خیابان جمهوری تا میدان توپخانه را شامل می‌شود؛ میدانی که خود داستان‌های شنیدنی در خاطر دارد.

دیگر خبرها

  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ، دست و هورا در تلویزیون!
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند/ انتقاد پیشکسوت نمایش عروسکی از وفور جیغ و دست هورا در تلویزیون!
  • (تصاویر) خیابانی که قرار بود شانزلیزه ایران شود
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی